Αφήστε την ηρεμία
του ποταμού
να σας παρασύρει.

— Μες στην καρδιά μας, θάλασσα πάθη γεμάτη, ο έρως είν’ αυτό τ’ ολόχρυσο ποτάμι!

Κωστής Παλαμάς

Serenity
River
Villa

Η Serenity River Villa είναι μια βίλα σε ένα χωριό κοντά στην Παλαιόχωρα, στα Χανιά της Κρήτης, ένα ελληνικό νησί με μυθικά τοπία και υπέροχες παραλίες.

Στα Χανιά στο γραφικό χωριό Κακοδίκι σε κοντινή απόσταση από την  Παλαιόχωρα σε ένα μαγευτικό τοπίο βρίσκεται η Serenity River Villa. Η νεόδμητη πολυτελής βίλα μας, προορισμένη για επισκέπτες με υψηλή αισθητική, που επιζητούν ένα ιδιωτικό καταφύγιο, είναι σχεδιασμένη για να απολαύσουν μοναδικές και ήρεμες διακοπές με στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τη μαγευτική με την ποικίλη βλάστηση κρητική φύση (πλατάνια, ευκάλυπτοι, μυρτιές, ελαιόδεντρα), ακούγοντας το κελάηδισμα των πουλιών και το κελάρυσμα του νερού του ποταμού. 

Η πολυτέλεια, η μοναδικότητα του χώρου και οι αμέτρητες υπηρεσίες, σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στη βίλα μας στο Κακοδίκι στον οικισμό Σφακός.

H
Bίλλα

Η Serenity River Villa η οποία αποτελείται από 2 ορόφους και υπάρχει η δυνατότητα απομόνωσης του ενός ορόφου από τον άλλο, βρίσκεται σε ένα κτήμα 4 στρεμμάτων, περιφραγμένο που η νότια πλευρά του καταλήγει δέκα μέτρα από το ποτάμι. Περιβάλλεται από μεγάλες αυλές και πετρόχτιστες μάντρες που παρέχουν απόλυτη ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Ελαιόδεντρα, Κληματαριά,  Καλλωπιστικά φυτά, Παρτέρι από αρωματικά βότανα, Οπωροφόρα δέντρα (μηλιές, ροδιές, φραγκοσυκιές, κερασιές, πορτοκαλιές κτλ), συμπληρώνουν την επαφή του επισκέπτη με τη φύση για μια μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.   

Το περιβάλλον είναι μαγευτικό.

Θα σας μείνει αξέχαστη εμπειρία η βόλτα στο ποτάμι.

Η
Τοποθεσία

Η Παλαιόχωρα είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη και βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης και σε απόσταση 70 χλμ. από τα Χανιά και 200 χλμ. από το Ηράκλειο.  Βρέχεται από το Λιβυκό Πέλαγος και δικαίως θεωρείται η «Νύμφη του Λιβυκού Πελάγους» και η «Χώρα του Ήλιου» καθώς και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα καλοκαιρινά θέρετρα του νομού.

Η βίλλα μας έχει απόσταση 10 km  από την παραλιακή κωμόπολη Παλαιόχωρα καθώς και 5km από την ιστορική Κάντανο,  σε ένα ιδιαίτερα όμορφο χωριό το Κακοδίκι.

Απίστευτες
Παραλίες & ορόσημα
στα Χανιά

Η πόλη των Χανίων, η ομορφότερη πόλη της Κρήτης ξεχωρίζει για την γοητεία της, την αρχοντιά της και την ιστορία της. 

Το παλαιό λιμάνι με τη γραφική παραλία και τον επιβλητικό αιγυπτιακό φάρο, σήμα κατατεθέν της πόλης, τα Νεώρια τα Μεγάλο Αρσενάλι και η Σπλάντζια συγκαταλέγονται στα σπουδαία αξιοθέατα των Χανίων.

Δημοφιλές σημείο συνάντησης κατοίκων και επισκεπτών η ιστορική Δημοτική Αγορά, όπου θα απολαύσετε τοπικούς μεζέδες μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων!

Φωτογραφικό υλικό

ΓΙΝΕΤΕ Ο/Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ/Η ΜΑΣ

Οι διακοπές στη βίλλα μας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική του τοπίου θα σας μείνουν αξέχαστες.
Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το χώρο κατοικίας των διακοπών σας.

Κάντε κράτηση μαζί μας για την καλύτερη διαθέσιμη τιμή, πάντα.